Помагала по биология и здравно образование за 8. и 10. клас


10. клас. Биология и здравно образование
8. клас. Биология и здравно образование
 
 

РАБОТНИ ЛИСТОВЕ ПО БИОЛОГИЯ И ЗДРАВНО ОБРАЗОВАНИЕ ЗА 8. КЛАС
(Емилия Илова, Ренета Петкова)

Цена: 4.90 лв.

„Работни листове по биология и здравно образование за 8. клас” е учебно помагало, разработено по учебната програма по биология и здравно образование за 8. клас.
Предназначено е за ученици в 8. клас и за учители по биология. Може да се използва при:
самопроверка и самооценка или при контрол и оценка;
работа в клас;
възлагане на домашна работа.
Помагалото съдържа работни листове със 130 разнообразни по формат задачи, както и техните отговори. Ще откриете още и ценно приложение: таблица с устройството и функциите на системите в човешкия организъм. Помагалото с работни листове не само ще помогне на учениците да се чувстват по-подготвени и по-уверени в знанията си, но и ще направи учебните часове и усвояването на биологичното знание по-интересни.

Помагалото за 8. клас се ползва и като първа част за 9. клас при паралелки с интензивно изучаване на чужд език.

 
10. клас. Биология и здравно образование
 
 

РАБОТНИ ЛИСТОВЕ ПО БИОЛОГИЯ И ЗДРАВНО ОБРАЗОВАНИЕ ЗА 10. КЛАС
(Василий Ишев, Златка Ваклева, Лилия Боева)

Цена: 12.00 лв.

Работни листове по биология и здравно образование за 10. клас е новото помагало на издателство „Просвета АзБуки”. В него е включена система от разнообразни задачи по всяка тема от учебника.
Помагалото ще подпомогне работата на учениците при усвояването на знания и умения във връзка с изучаваното в 10. клас биологично учебно съдържание и неговото представяне с изпълнението на разнообразни интерактивни задачи.
Представените в помагалото задачи са съобразени изцяло с учебника по биология и здравно образование за 10. клас на издателство „Просвета АзБуки”, но може да се използват и при работа с алтернативен учебник.
Работните листове са подходящи както за учебния процес в задължителната подготовка, така и в избираема и факултативна форма на обучение. Те са много полезни при подготовката на кандидатстудентските изпити по биология за биологичните факултети и медицинските университети.
Работните листове може да се използват както за работа в учебния час, така и за самостоятелна работа вкъщи.

 

 

Споделете с приятели


Открий ни в: