4. клас | Препоръчайте на родителите


МОЯТ ПЪРВИ РЕЧНИК. УЧЕБЕН  ПРАВОПИСЕН И ПРАВОГОВОРЕН РЕЧНИК ЗА 1. – 4. КЛАС
(Тодорка Владимирова, Анна Михайлова)

Речникът съдържа 10 000 думи, които се срещат в учебниците по различните учебни предмети, изучавани в началния етап на българското училище. Графично са откроени представките на включените думи, за да се затвърди представата на учениците за морфологичния принцип, върху който главно е основан българският правопис.

 

ВЪЛШЕБНО ЛЯТО. ВЕСЕЛА ВАКАНЦИОННА КНИЖКА СЛЕД 4. КЛАС
(Петя Кокудева, Румяна Танкова, Ангелина Манова, Юлияна Гарчева, Поли Рангелова, Катя Георгиева, Радка Топалска, Теодора Момчева, Таня Иванова)

Бъдещите петокласници ще се запознаят с някои от най-забавните истински и въображаеми изобретения на света. Ще надникнат в лабораторията на фантастичните откриватели Тингъл-Мингъл и Антискук, където за пръв път ще видят спагетилатор, душ на загадките и чистещи пантофи. В книжката ще открият и игри за трениране на изобретателността, както и любопитни истории за това как са се появили някои любими неща, като сладоледа, батута и футбола. Така учениците ще развият своя откривателски нюх, ще се забавляват много и неусетно ще си припомнят и упражнят наученото през годината.

 

 

 

 


 

Споделете с приятели


Открий ни в: