1. клас | Изобразително изкуство


Учебен комплект „Голямото приключение”
 

„Комплектът развива ценностна система у учениците. Цялостният му дизайн е много атрактивен и подходящ за възрастта на децата”. С тази оценка авторитетно международно жури присъди на „Голямото приключение” за 1. клас награда за най-добър учебен материал в Европа.

 
Също както и „Чуден свят”, комплектът гарантира приемственост и последователност на методиката от 1. до 4. клас с учебници и помагала от световна класа по всички предмети.

 

Комплектът включва:

Изобразително изкуство за 1. клас – печатен и електронен
(Петер Цанев, Ралица Карапантева, Галя Страшилова)

Книга за учителя по изобразително изкуство за 1. клас
(Петер Цанев, Ралица Карапантева, Галя Страшилова)

 
Учебен комплект „Чуден свят”
 

Учебният комплект „Чуден свят” следва съвременната тенденция малките ученици да се обучават по една и съща методика от 1. до 4. клас. Това гарантира приемственост и по-добра последователност при възприемането на учебния материал. Комплектът съдържа учебници и тетрадки по всички предмети от началния етап. Те са обединени от общи графични елементи и единно оформление на кориците. За улеснение на преподавателите към всеки учебник има книга за учителя и електронен учебник с много и разнообразни допълнителни интерактивни ресурси.

 

Комплектът включва:

Изобразително изкуство за 1. клас – печатен и електронен
(Лучия Ангелова, Пламен Легкоступ, Гергана Михайлова-Недкова, Симона Хаджиева)

Книга за учителя по музика за 1. клас
(Лучия Ангелова, Пламен Легкоступ, Гергана Михайлова-Недкова, Симона Хаджиева)

 
Препоръчани помагала към всички учебни комплекти
 

Учебно табло „Бои и цветове”
Формат: 100x70

Учебното табло „Бои и цветове” онагледява целия материал по темата, включен в учебника по изобразително изкуство за 1. клас: подготовката на работното място за рисуване; материалите за рисуване и правилното им използване; смесването на основните цветове и получаването на съставни; техниките за рисуване с акварелни бои, както и интересни смесени техники. Демонстрациите и примерите, поместени в него, ще допълнят началните знания на децата за боите и цветовете, ще стимулират уменията им за работата с изобразителни материали и техники и ще улеснят работата на учителя.

 


Споделете с приятели


Открий ни в: