Събития


18Юни2024

УЕБИНАР: Лесни рецепти за успешни проекти

Начало: 13,30 ч. Край: 14,30 ч.

„Лесни рецепти за успешни проекти” е едночасова лекция по темата за проектно-базираното обучение в предучилищното образование и начален етап. Тя предлага на учителите практически съвети как сами да структурират учебни проекти с лесни за тях и същевременно ангажиращи и забавни за децата инструменти от дизайн мисленето, за да се получи на финала висококачествен проект, който развива у децата и учениците уменията на 21. век.  


Лектор: Цвети Камова Дата: 18 юни 2024 ч. l Начален час: 13,30 ч. 

ВХОД В СЪБИТИЕТО

Очакваме Ви! Участието е безплатно!Информация за лектора 

Цвети Камова е дизайнер на образователно съдържание, говори и пише по темата за модерното образование, проектно-базираното обучение и развиването на уменията на 21. век в детската градина, в училище и у дома. Тя е основател на Red Paper Plane – българска образователна компания, която от 2015 г. създава авторски иновативни учебни програми, развиващи ключовите умения и нагласи на 21. век – креативност, решаване на проблеми, емпатия, ефективно общуване, работа в екип, поемане на инициатива, любопитство, увереност, адаптивност, лидерство. 

С учебната програма „Дизайн шампиони” е създадена най-голямата и успешна мрежа за проектно-базирано обучение в България и една от водещите в света, базирани на метода дизайн мислене. Red Paper Plane многократно е номинирана за най-добра образователна и социална стартираща компания на Central European Startup Awards и Webit. 

Към днешна дата, учебната програма „Дизайн шампиони”  се прилага в 180 образователни иниституции в 90 населени места в страната от 510 учители и над 10 000 деца и ученици. Повече за програмата ще научите на линка: https://bg.rpplane.com 

 

Програма на лекцията

  1. Какво означава добър проект
  2. Как можем да структурираме един добър проект
  3. Какво означава инструмент в проекта ни
  4. Как да подредим проекта, така, че да развива умения у децата.
  5. Въпроси и отговориСподелете с приятели

« Предишно

Открий ни в: