Събития


24Май2024

ПРОСВЕТА ви кани на ПроЛетен панаир на книгата в София

Начало: 10,00 ч. Край: 19,00 ч. 02-06-2024 г.

На празничния 24 май започва едно от най-хубавите, чакани и обичани културни събития в столицата – ПроЛетния панаир на книгата. Тази година книжното изложение ще продължи цели 10 дни, чак до 2 юни.

Ние от „Просвета“ ще бъдем под шатра 9 в парка пред НДК и ще ви очакваме с нетърпение. Всички заглавия са с 20% отстъпка. А при покупка над 50 лв. получавате подарък – едномесечен абонамент за е-просвета.

За малките ученици от 1. до 4. клас препоръчваме веселите ваканционни книжки от поредицата „Вълшебно лято“ – чудесен подарък, с който хем ще се забавляват, хем наесен ще се върнат в училище подготвени за горния клас!

Книжките от новата ни поредица „Математическа суперсила“ са също толкова  интересни, иновативни и полезни. С тях учениците в 1. и 2. клас ще учат математика и ще се забавляват. Разработени са от специалисти в ученето чрез игра.

„Ежко и буквите“ и „Ежко и числата“ са отлични помагала за бъдещите първокласници. А поредицата „Математически приключения“ е насочена към децата, които най-много обичат математиката.

Седмокласниците могат да се възползват от големите отстъпки в рамките на панаира и да си напазаруват необходимите им помагала за подготовка за външно оценяване.

За българчетата от чужбина предлагаме учебни помагала по български език, литература, история и география от 1. до 7. клас – всичките одобрени от Министерството на образованието и науката (МОН).

ИМАМЕ И СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА! Ученическа раница Team The Clashers, пълна с подаръци:

  • абонамент за образователната платформа e-просвета за цели 12 месеца;
  • бутилка за вода с Bluetooth тонколона.

Целият този комплект e със страхотна отстъпка от 79,99 лв.

„Раница, пълна със знания“ може да поръчате още сега и на: www.e-uchebnik.bg.

 

Очакваме ви, приятели!

 

 

 

Споделете с приятели

« ПредишноСледващо »

Открий ни в: