Събития


17Окт2019

УЕБИНАР по обучителна програма 22: „Традиции и иновации в обучението по български език и литература в началния етап на средното училище“ (ПОВТОРЕНИЕ)

Начало: 18,30 ч. Край: 19,30 ч.

Имаме удоволствието да Ви поканим на ПОВТОРЕНИЕ на УЕБИНАР на издателство „Просвета Плюс“ на тема:


„Традиции и иновации в обучението по български език и литература в началния етап на средното училище“ на 17.10.2019 г. (четвъртък) от 18.30 ч.


Уебинарът е част от обучителна програма 22, която е одобрена от МОН и вписана в Информационния регистър на одобрените програми за повишаване на квалификацията на педагогическите специалисти. Успешното завършване на цялата програма води до получаване на 1 квалификационен кредит. Всичко за обучителните ни програми може да откриете на нашия сайт.

 

Уважаеми колеги,

Лекционният курс е ориентиран към значими и актуални подходи, свързани с изграждането на комуникативноречевата компетентност на учениците чрез обучение в създаване на текст и в контекста на приемствеността между подготвителната група/клас, началния етап на средното училище и пети клас. Представя  се ролята на съвременните  технологии и работата във виртуална среда като средство за стимулиране на мотивационния компонент в речевата дейност.

 

Очакваме Ви на 17.10.2019 г. (четвъртък) от 18.30 ч. Регистрацията започва в 18.15 ч.


Обучители: гл. ас. д-р Пенка Димитрова и Невена Петрова

 

Бъдете с нас!

Участието е безплатно!


МОЖЕТЕ ДА УЧАСТВАТЕ В УЕБИНАРА, КАТО ИЗПОЛЗВАТЕ БУТОНА "ВХОД В УЕБИНАРА" ПО-ГОРЕ.

ВХОДЪТ ВЪВ ВСЕКИ УЕБИНАР ЩЕ Е ВЪЗМОЖЕН НЕ ПО-РАНО ОТ 15 МИНУТИ ПРЕДИ ОБЯВЕНИЯ НАЧАЛЕН ЧАС!

ПРИ ТРУДНОСТИ С ДОСТЪПА МОЖЕТЕ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ВИДЕОИНСТРУКЦИЯТА ЗА ВХОД И УЧАСТИЕ.
 
Споделете с приятели

« ПредишноСледващо »

Открий ни в: