Събития


21Окт2019

УЕБИНАР по обучителна програма 23: „Спецификата на обучението по математика в начален етап на средното училище в контекста на новите нормативни документи, реформиращи образованието“ (ПОВТОРЕНИЕ)

Начало: 18,30 ч. Край: 19,30 ч.

Имаме удоволствието да Ви поканим на ПОВТОРЕНИЕ на УЕБИНАР на тема:

 

Спецификата на обучението по математика в начален етап на средното училище в контекста на новите нормативни документи, реформиращи образованието“ на 21.10.2019 г. (понеделник) от 18.30 ч.


Уебинарът е част от обучителна програма 23 на издателство „Просвета – София“, която е одобрена от МОН и вписана в Информационния регистър на одобрените програми за повишаване на квалификацията на педагогическите специалисти. Успешното завършване на цялата програма води до получаване на 1 квалификационен кредит. Всичко за обучителните ни програми може да откриете на нашия сайт.

 

Уважаеми колеги,

На уебинара ще Ви представим иновативни технологии, приложими в началното обучение по математика и базирани на новите учебни програми.

Ще се обърне внимание на възможностите за съвременно диагностициране на компетентностите на учениците, като очаквани резултати от обучението по математика, в контекста на специфичния характер на националното външно оценяване в 4. клас.

Програмата е ориентирана към онези педагози, които търсят новаторски подходи в своята работа, оригиналност, възможност за творчество. Тя гарантира висока ефективност при обучението за постигане на компетентностите, дефинирани в учебната програма по математика.

 

Очакваме Ви на 21.10.2019 г. (понеделник) от 18:30 ч. Регистрацията започва в 18:15 ч.


Обучители: доц. д-р Владимира Ангелова и Александра Николова

 

Бъдете с нас!

 

МОЖЕТЕ ДА УЧАСТВАТЕ В УЕБИНАРА, КАТО ИЗПОЛЗВАТЕ БУТОНА "ВХОД В УЕБИНАРА" ПО-ГОРЕ.

ВХОДЪТ ВЪВ ВСЕКИ УЕБИНАР ЩЕ Е ВЪЗМОЖЕН НЕ ПО-РАНО ОТ 15 МИНУТИ ПРЕДИ ОБЯВЕНИЯ НАЧАЛЕН ЧАС!

ПРИ ТРУДНОСТИ С ДОСТЪПА МОЖЕТЕ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ВИДЕОИНСТРУКЦИЯТА ЗА ВХОД И УЧАСТИЕ.
 
Споделете с приятели

« ПредишноСледващо »

Открий ни в: