Събития


7Ное2020

УЕБИНАР по обучителна програма 37: „Развиване на дигитални компетентности в обучението по информационни технологии в прогимназиален етап“ (ПОВТОРЕНИЕ)

Начало: 14,30 ч. Край: 15,30 ч.

Уебинарът е предназначен само за учители, педагогически съветници, възпитатели и други педагози, УЧАСТВАЛИ В ПРИСЪСТВЕНОТО ОБУЧЕНИЕ по програма 37.

 

Имаме удоволствието да Ви поканим на ПОВТОРЕНИЕ на УЕБИНАР на издателска група „Просвета“ на тема

 

Развиване на дигитални компетентности в обучението по информационни технологии в прогимназиален етап на 07.11.2020 г. (събота) от 14.30 ч.

 

Уебинарът е част от обучителна програма 37, която е одобрена от МОН и вписана в Информационния регистър на одобрените програми за повишаване на квалификацията на педагогическите специалисти. Успешното завършване на цялата програма води до получаване на 1 квалификационен кредит. Всичко за обучителните ни програми може да откриете на нашия сайт ТУК

 

Уважаеми колеги,

В уебинара ще Ви представим новите изисквания на учебните програми по информационни технологии за 5. и 6. клас и как те кореспондират с Европейската референтна рамка на дигиталните компетентности. Ще разгледаме възможностите за използване на технологични средства, чрез които да се улеснят развиването на тези компетентности и усвояването на учебният материал.

Акцент ще се постави и върху възможността учителят да прилага иновативни методи за преподаване и учене и стратегии за оценяване на постиженията на учениците с цел развиване на дигитално компетентни млади хора. Ще споделим опит и идеи, свързани с разработването на задачи, даващи възможност за творческа изява на ученика.

 

Очакваме Ви на 07.11.2020 г. от 14.30 ч. Регистрацията започва в 14.15 ч.


Обучители: д-р Николина Николова и Диана Петрова

 

Бъдете с нас!

Участието е безплатно.

Може да участвате в уебинара, като използвате бутона „Вход в уебинара“ по-горе.

Входът във всеки уебинар е възможен не по-рано от 10 минути преди обявения начален час!

При трудности с достъпа може да използвате видеоинструкцията за вход и участие.


 
Споделете с приятели

« ПредишноСледващо »

Открий ни в: