Събития


10Дек2018

УЕБИНАР по обучителна програма 23: „Спецификата на обучението по математика в начален етап на средното училище в контекста на новите нормативни документи, реформиращи образованието“

Начало: 18,30 ч. Край: 19,30 ч.

Имаме удоволствието да Ви поканим на БЕЗПЛАТЕН УЕБИНАР (онлайн семинар) на тема: „Спецификата на обучението по математика в начален етап на средното училище в контекста на новите нормативни документи, реформиращи образованието“ на 10.12.2018 г. (понеделник) от 18,30 ч.


Уебинарът е част от обучителна програма 23 на издателство „Просвета – София“, която е одобрена от МОН и вписана в Информационния регистър на одобрените програми за повишаване на квалификацията на педагогическите специалисти. Успешното завършване на цялата програма води до получаване на 1 квалификационен кредит. Всичко за обучителните ни програми може да откриете на нашия сайт.

 

Уважаеми колеги,

На уебинара ще Ви представим иновативни технологии, приложими в началното обучение по математика и базирани на новите учебни програми.

Ще се обърне внимание на възможностите за съвременно диагностициране на компетентностите на учениците, като очаквани резултати от обучението по математика, в контекста на специфичния характер на националното външно оценяване в 4. клас.

Програмата е ориентирана към онези педагози, които търсят новаторски подходи в своята работа, оригиналност, възможност за творчество. Тя гарантира висока ефективност при обучението за постигане на компетентностите, дефинирани в учебната програма по математика.

 

Очакваме Ви на 10.12.2018 г. (понеделник) от 18,30 ч. Регистрацията започва в 18,00 ч.


Обучители: доц. д-р Владимира Ангелова и Александра Николова

Бъдете с нас!

Участието е безплатно.

Може да участвате в уебинара, като използвате бутона „Вход в уебинара“ по-горе.

Входът във всеки уебинар е възможен не по-рано от 30 минути преди обявения начален час!

При трудности с достъпа може да използвате видеоинструкцията за вход и участие. 
Споделете с приятели

« ПредишноСледващо »

Открий ни в: