Събития


10Дек2019

УЕБИНАР по обучителна програма 1: „Формиране на умения за успешно прилагане на новите учебни програми по български език и литература в 1. – 4. клас"

Начало: 18,30 ч. Край: 19,30 ч.

Имаме удоволствието да Ви поканим на УЕБИНАР на издателска група „Просвета“ на тема:


„Формиране на умения за успешно прилагане на новите учебни програми по български език и литература в 1. - 4. клас“ на 10.12.2019 г. (вторник) от 18.30 ч.


Уебинарът е част от обучителна програма 1 на издателство „Просвета – София“, която е одобрена от МОН и вписана в Информационния регистър на одобрените програми за повишаване на квалификацията на педагогическите специалисти. Успешното завършване на цялата програма води до получаване на 1 квалификационен кредит. Всичко за обучителните ни програми може да откриете на нашия сайт: www.prosveta.bg/obuchitelnite-programi-na-prosveta.

 

Уважаеми колеги,

Уебинарът е насочен към развитието на уменията да се съставя текст чрез преразказване и съчиняване. Обсъждат се трудностите на учениците и се предлагат методически решения, които са в помощ на учителя. В хода на обучението участниците в уебинара се запознават с методи и средства, които правят ефективно решаването на речеви задачи в уроците по български език и при националното външно оценяване.

 

Очакваме Ви на 10.12.2019 г. (вторник) от 18.30 ч. Регистрацията започва в 18.00 ч.


Лектор: проф. дпн Румяна Танкова

Бъдете с нас!

Участието е безплатно.

Може да участвате в уебинара, като използвате бутона „Вход в уебинара“ по-горе.

Входът във всеки уебинар е възможен не по-рано от 30 минути преди обявения начален час!

При трудности с достъпа може да използвате видеоинструкцията за вход и участие.

ПРИ ТРУДНОСТИ С ДОСТЪПА МОЖЕТЕ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ВИДЕОИНСТРУКЦИЯТА ЗА ВХОД И УЧАСТИЕ.Споделете с приятели

« ПредишноСледващо »

Открий ни в: