Събития


10Дек2019

Коледна треска за книги на щанда на „Просвета“

Начало: 10,00 ч. Край: 19,00 ч. 15-12-2019 г.

Коледа чука на вратата, а какво е празникът без подарък под елхата?!

Майки и татковци, баби и дядовци умуват какво да вземат за детето – хем да си играе, хем и да научи нещо. Традиционно на помощ идва Софийският международен панаир на книгата в НДК, организиран от Асоциация „Българска книга“ (АБК). Неговото 47-о поредно издание ще се проведе от 10 до 15 декември 2019 г. За посетители панаирът ще е отворен от 10 до 20 ч., а входът е свободен.

Сред най-големите участници е издателска група „Просвета“ – лидер в производството на учебници и учебни помагала. Щандът на „Просвета“ (щанд 115, партер) предлага с атрактивни ОТСТЪПКИ голямо разнообразие от заглавия за всяка възраст, учебници и учебни помагала, художествена литература и др. С намаление ще може да закупите също електронни учебници по всички предмети от 1. до 10. клас.

Сред заглавията на щанда ще намерите двете поредици на „Просвета“ – Hello! New Edition за 1. – 4. клас и История и цивилизации за 5., 6. и 7. клас, които спечелиха съответно златно и бронзово отличие в престижния конкурс за най-добър европейски учебен материал BELMA (Best European Learning Material Award).Конкурсът се проведе през октомври тази година по време на най-големия издателски форум в света – Международния панаир на книгата във Франкфурт.


За родителите на четвъртокласниците, седмокласниците, десетокласниците и зрелостниците Панаирът на книгата е чудесна възможност да купят с отстъпка необходимите им помагала за подготовка за външно оценяване и прием в гимназия и за матурите. Всички те са по най-новите изпитни модели на Министерството на образованието и науката. Помагалата съдържат както тренировъчни тестове (по всяка тема през учебната година), така и изпитни тестове (върху целия материал), следващи стриктно формата на реалния изпит.

Всички издания може да разгледате предварително в електронната ни книжарница на адрес www.e-uchebnik.bg

По традиция всеки, направил покупка на стойност над 10,00 лв., ще получи като подарък ваучер с намаление от 15% за последваща покупка от книжарницата на „Просвета“ в София (виж адреса тук: http://www.prosveta.bg/kade-moje-da-kupite-uchebnici/targovski-obekti-na-izdatelstvo-prosveta).

В рамките на културната програма на панаира издателство „Просвета“ ще представи една от най-новите книги в своя каталог – „Великата България на Волга през Средните векове“, от д-р Георги Владимиров. Премиерата ще се състои на 12 декември от 17 ч. на сцената на панаира, ет. 4, западно крило на НДК. Очакваме ви!
 
И не забравяйте – най-хубавият подарък е КНИГАТА!

 

Споделете с приятели

« ПредишноСледващо »

Открий ни в: