Събития1Фев2021

Трето издание на конкурса за деца „Картичка за мама“

Издателска група „Просвета“ организира за трети път национален конкурс „Картичка за мама“, посветен на Международния ден на жената – 8 март.

 

Още
1Фев2020

Второ издание на конкурса за деца „Моята картичка за мама“

Издателска група „Просвета“ организира за втори път национален конкурс „Моята картичка за мама“, посветен на Международния ден на жената – 8 март. В това издание на инициативата каним да се включат деца от всички възрастови групи (първа, втора, трета и четвърта) в детската градина, както и от подготвителните групи...

Още
17Дек2019

„Просвета“ обявява Национален литературен конкурс на тема: „Защо съм учител“

„Просвета“ порасна още повече и скоро ще празнува нов юбилей. През февруари 2020 г. най-голямата българска издателска група става на 75 години. По този повод организираме национален литературен конкурс и каним всички учители – приятели на словото, да се включат...

Още
24Яну2018

Национален конкурс за деца „Моята картичка за мама“

Издателска група „Просвета“ обявява национален конкурс „Моята картичка за мама" за всички деца от трета и четвърта подготвителна група в детската градина.

Още
19Фев2017

Национален учителски конкурс „Левски в моя клас“

Издателство „Просвета“ обявява национален литературен конкурс „Левски в моя клас“. В надпреварата могат да участват учители от цялата страна с есе, стихотворение, разказ, съчинение, случка.

Още


Открий ни в: