Събития


10Сеп2019

Всичко за ученика с голямо намаление на Алеята на книгата в София

Начало: 10,00 ч. Край: 20,00 ч. 15-09-2019 г.

В дните преди началото на учебната година има едно място, където ще намерите всички необходими учебници и учебни помагала. Това е шатра № 14 на Алеята на книгата на столичния булевард „Витоша“. Там от 10 до 15 септември Издателска група „Просвета“ ще продава с 20% отстъпка всички свои издания.

А на 14 септември (събота) от 11 до 12 ч. на сцената при пресечката с бул. „Патриарх Евтимий“, близо до метростанция „НДК“ ще има концерт за малчугани от 3- до 7-годишна възраст. С помощта на вокална група „Сладки пуканки“ ще представим най-новата ни поредица от познавателни книжки за детските градини „Чуден свят“. Очакват Ви много песни, забавни игри и подаръци.

Поредицата „Чуден свят“ е най-предпочитаната от учителите и децата в България. Тя е подходяща както за работа в детската градина, така и в домашни условия. Всички книжки имат електронни варианти.

В шатра № 14 на Алеята на книгата електронните учебници на „Просвета“ по всички предмети от 1. до 7. клас ще се продават на невероятно ниска цена – само 4 лв. Те са обогатени с допълнителни ресурси – интерактивни упражнения, игри, панорамни снимки, кратки видеофилми, които спомагат за по-пълното и трайно усвояване на учебния материал. Дигиталната среда прави учебния процес лесен и увлекателен за учениците.

На нашия щанд ще намерите също научна и справочна литература, подходяща за всяка академична или домашна библиотека. Сред новите и интересни заглавия са книгата на Георги Владимиров „Великата България на Волга през средните векове“ и „Български синонимен и антонимен речник с фразеологизми“, който отразява възможно най-пълно езиковото богатство на българския език. С 20% отстъпка ще се предлагат и книгите, спечелили престижната награда „Златен лъв“ на Асоциация „Българска книга“ – „Българският буквар. 200 години в първи клас“ и „1943. Антология за деца“.

 

Очакваме Ви!

Екипът на „Просвета“

 

 

 

Споделете с приятели

« ПредишноСледващо »

Открий ни в: