Събития


2Авг2019

„Просвета“ ви очаква на Алеята на книгата във Варна

Начало: 10,00 ч. Край: 22,00 ч. 11-08-2019 г.

Лятото е време за игри и забавления и Издателска група „Просвета“ предлага на жителите и гостите на Варна точно това от 2 до 11 август на Алеята на книгата.

На най-слънчевата шатра с номер 15 на пешеходната зона на бул. „Сливница“ ще намерите изключително успешната поредица „Вълшебно лято“ за учениците от 1. до 4. клас. Книжките увличат децата в невероятни приключения и така освен че се забавляват, те неусетно си припомнят знанията от изминалата учебна година и се подготвят за следващата, която ще започне само след месец. За малките ученици е и „Моят първи речник“.

Цветните и прекрасно илюстрирани познавателни книжки „Чуден свят“ са за най-малките читатели от 3 до 7 години. Тази поредица е най-предпочитана от учителите в детските градини, но е лесна за ползване и у дома. За силен старт бъдещите първокласници могат да загреят с поредиците „Играя и пиша“, „От точка до точка“, „Събирам и изваждам до 10“, „Събирам и изваждам до 20“, „Уча числата до 99“.

По-големите ученици и хората, които работят интензивно с българския език, ще намерят в шатра № 15 най-новия „Български синонимен и антонимен речник с фразеологизми“, „Официален правописен речник на българския език“ и др.

Изданията на „Просвета“ може да купите от щанда ни на Алеята на книгата във Варна с 20% отстъпка.

Очакваме ви!

Разгледайте всички наши заглавия в онлайн книжарницата ни на

http://www.e-uchebnik.bg/

Споделете с приятели

« ПредишноСледващо »

Открий ни в: