Новини


10Яну2022

Вземете абонамент за е-просвета с над 30% отстъпка!

Хиляди ученици и техните родители вече знаят, че с образователната платформа е-просвета ученето е интересно, забавно и най-важното – успешно и ефективно.

Надяваме се Вие да сте сред тях.


Сега заедно с нашия партньор А1 предлагаме изключителната възможност за абонамент за е-просвета с 30% отстъпка.

Намалението важи от 10 януари до 8 февруари включително и обхваща както едногодишните, така и двугодишните абонаменти. По-ниските цени остават валидни за целия срок – 12 месеца или 24 месеца в зависимост от избрания план. С един абонамент е-просветаможе да се ползва едновременно на две устройства, което е чудесен вариант за семейства с двама ученици.

 

Цените са както следва:

 

 

Промоционалните цени за е-просвета идват тъкмо навреме. Вече сме към края на първия учебен срок. На учениците им предстоят тестове и класни работи за оформяне на срочната оценка. Как да се подготвят бързо и да преговорят ефективно? Разбира се, с е-просвета, защото всеки абонамент дава неограничен достъп до цялата платформа:

  • електронни учебници на „Просвета“ по всички предмети от 1. до 12. клас и книжки за детската градина;
  • стотици видеоуроци с учител (от 1. до 12. клас);
  • кратки е-уроци с най-важното по всяка тема и тест за проверка на наученото;
  • тестове; 
  • аудиоуроци по литература (7. клас), география и икономика (5. - 7. клас) и история и цивилизация (5. клас); 
  • 36 000+ допълнителни интерактивни ресурси – задачи, упражнения, 360° VR панорами, видеофилми, аудиозаписи, 3D визуализации, презентации, фотогалерии, пъзели и др.

 

Съдържанието на е-просвета отговаря на програмите на МОН и е подходящо за всички ученици, независимо по учебниците на кое издателство работят.

Поръчай абонамент за е-просвета оттук???? www.e-prosveta.bg

----------

ВАЖНО! Образователна платформа е-просвета бе отличена със специалната награда на журито в конкурса „Най-добри учебни материали в Европа” (BELMA – Best European Learning Materials Awards) за 2021 г. на Франкфуртския панаир на книгата. 


Споделете с приятели

« ПредишнаСледваща »

Открий ни в: