Събития


13Сеп2016

УЕБИНАР: „Успешно преподаване и учене с обновените помагала за 1. клас – математика; околен свят; български език. Новото помагало “Знам и мога“ за заниманията по интереси"

Начало: 18,30 ч. Край: 19,30 ч.

Имаме удоволствието да Ви поканим на уебинар (онлайн семинар) на издателство „Просвета“ на тема  „Успешно преподаване и учене с обновените помагала за 1. клас – математика; околен свят; български език ("Езикови задачи"). Новото помагало “Знам и мога“ за заниманията по интереси" на 13.09.16 г. от 18:30 часа.

Уебинарът представя преработените помагала от серията  „Вълшебното ключе“ съобразно с новите учебни програми  по математика, околен свят за първокласниците, обновеното и допълнено помагало „Езикови задачи“ за 1. Клас, както и прекрасното ново помагало  „Знам и мога“ , което е специално създадено за заниманията по интереси на първокласниците. Занимателните задачи, практическите варианти, упражнителните и обобщителните теми, включени в изданията на „Просвета“ превръщат помагалата в в извор на интересни идеи и възможности за ефективно учене.

Очакваме ви на 13.09.2016 г. от 18:30 ч. Регистрацията започва от 18:00 ч.

Лектори: Красимира Брайкова, Катя Георгиева, Поли Рангелова

Бъдете с нас! Заедно можем повече.

Участието е безплатно.

Всички участници в уебинара ще получат ЕЛЕКТРОНЕН СЕРТИФИКАТ.

МОЖЕТЕ ДА УЧАСТВАТЕ В УЕБИНАРА, КАТО ИЗПОЛЗВАТЕ БУТОНА "ВХОД В УЕБИНАРА" ПО-ГОРЕ.

ВХОДЪТ ВЪВ ВСЕКИ УЕБИНАР ЩЕ Е ВЪЗМОЖЕН НЕ ПО-РАНО ОТ 30 МИНУТИ ПРЕДИ ОБЯВЕНИЯ НАЧАЛЕН ЧАС!

ПРИ ТРУДНОСТИ С ДОСТЪПА МОЖЕТЕ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ВИДЕОИНСТРУКЦИЯТА ЗА ВХОД И УЧАСТИЕ. 


  

 

Споделете с приятели

« ПредишноСледващо »

Открий ни в: