Събития


15Апр2022

УЕБИНАР: Как преподаваме компютърното моделиране в 5. и 6. клас

Начало: 18,20 ч. Край: 20,00 ч.

Уважаеми учители,


Имаме удоволствието да Ви поканим на БЕЗПЛАТЕН УЕБИНАР на тема „Как преподаваме компютърното моделиране в 5. и 6. клас“ с участието на Диана Петрова и Даниела Дурева-Тупарова. Двете са сред авторите на учебниците на Издателска група „Просвета“ по новия учебен предмет компютърно моделиране и информационни технологии (КМИТ), който ще се изучава през учебната 2022/2023 година.

Ще бъдат изложени ценни практически идеи и насоки за провеждането на конкретни уроци, свързани с преподаването на основни теми от раздела „Компютърно моделиране“, включен в новите учебни програми за 5. и 6. клас по този учебен предмет.

Всеки от лекторите ще представи методическата концепция на своя екип. Авторите ще демонстрират и електронния вариант на учебниците, съдържащ интерактивни упражнения и тестове. Ще бъдат представени и кратки електронни уроци, които като тип ресурс са сред най-предпочитаните от учителите и учениците в нашата образователна платформа е-просвета.

 

Колеги,

 

По време на уебинара ще имате възможност да задавате въпроси на лекторите, които ще отговарят в края на онлайн събитието. Може да изпратите своите въпроси и предварително на имейл адрес: prosvetaoffice@prosveta.bg.

 

ОНЛАЙН СЪБИТИЕТО ЩЕ СЕ ИЗЛЪЧВА В НАШАТА ФЕЙСБУК СТРАНИЦА: https://www.facebook.com/PROSVETA.BG

 

Достъпът е свободен.

 

Очакваме Ви на 15 април 2022 г.

 

Начало: 18,30 ч. 

 

Лектори: Диана Петрова и Даниела Дурева-Тупарова

 

Изберете учебниците по КМИТ за 5. и 6. клас на „Просвета“. 

В тях и в електронните им варианти ще намерите разнообразни задачи и мултимедийни ресурси, представящи учебното съдържание по атрактивен и интересен начин. 

 

 

Споделете с приятели

« ПредишноСледващо »

Открий ни в: