Събития


12Апр2021

УЕБИНАР: „Как да постигнем очакваните резултати от учебната програма с новите учебни комплекти по РОДИНОЗНАНИЕ за 1. клас“

Начало: 18,00 ч. Край: 19,00 ч.

Уважаеми учители, 

Имаме удоволствието да Ви поканим на БЕЗПЛАТЕН УЕБИНАР на тема „Как да постигнем очакваните резултати от учебната програма с новите учебни комплекти по РОДИНОЗНАНИЕ за 1. клас“ с г-жа Антоанета Миланова – учител, редактор и автор на учебници и учебни помагала. 

Ще бъдат посочени конкретните промени в учебните комплекти на „Просвета“, „Просвета Плюс“ и „Просвета АзБуки“, както и дейностите, с които се постигат очакваните резултати от учебната програма. Ще бъдат демонстрирани новите интерактивни ресурси в електронните варианти на учебниците и новите упражнения в учебните тетрадки. По време на уебинара ще имате възможност да зададете въпроси към г-жа Миланова. Отговорите ще получите на Вашия имейл адрес. 

Уебинарът не е част от обучителните програми на „Просвета“!

Достъпът е свободен!

 

Приятели,

Дигиталната компетентност е новата грамотност, а програмирането – езикът на бъдещето. Разгледайте ресурсите към учебните комплекти по РОДИНОЗНАНИЕ в образователната платформа е-просвета, за да разберете как учителите могат да преподават новите знания компетентно, интересно и увлекателно, а учениците да развиват уменията си мотивирано и неусетно.

 

Очакваме ви на 12 април 2021 г.

Начало: 18,00 ч. Регистрацията започва от 17,30 ч.

Лектор: Антоанета Миланова

 

Бъдете с нас! Заедно можем повече.

Участието е безплатно.

МОЖЕТЕ ДА УЧАСТВАТЕ В УЕБИНАРА, КАТО ИЗПОЛЗВАТЕ БУТОНА "ВХОД В УЕБИНАРА" ПО-ГОРЕ.

ВХОДЪТ ВЪВ ВСЕКИ УЕБИНАР ЩЕ Е ВЪЗМОЖЕН НЕ ПО-РАНО ОТ 30 МИНУТИ ПРЕДИ ОБЯВЕНИЯ НАЧАЛЕН ЧАС!

ПРИ ТРУДНОСТИ С ДОСТЪПА МОЖЕТЕ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ВИДЕОИНСТРУКЦИЯТА ЗА ВХОД И УЧАСТИЕ. 

 

 

 

Споделете с приятели

« ПредишноСледващо »

Открий ни в: