Събития


25Мар2020

„Учим онл@йн с учител”! Видеоурок за 7. клас на тема: „Трети признак за еднаквост на триъгълници” (14 ч.)

Начало: 14,00 ч. Край: 15,00 ч.

 
 
Нов безплатен видеоурок по математика за 7. клас на тема
 
„ТРЕТИ ПРИЗНАК ЗА ЕДНАКВОСТ НА ТРИЪГЪЛНИЦИ” 
 
с г-жа Ирена Муташка - учител в 42. ОУ „Хаджи Димитър”, гр. София.


Очакваме ви на 25 март 2020 г.
Първо излъчване: 14 ч.

 
Урокът ще бъде излъчван на сайта на „Просвета” (при този вариант за ВХОД В СЪБИТИЕТО ИЗПОЛЗВАЙТЕ БУТОНА ПО-ГОРЕ) и на страницата на издателството във фейсбук.

 
По време на това излъчване може да задавате въпросите си писмено.

Достъпът е свободен!

 

След първото излъчване видеоурокът може да бъде гледан в удобно за вас време в сайта на "Просвета" ТУК и във фейсбук страницата ни на адрес www.facebook.com/PROSVETA.BG, в секция "Видеоклипове".

 

Видеоурокът е част от инициативата на издателска група „Просвета“ „Учим онл@йн с учител“. Тя включва серия от видеоуроци за учениците от 1. до 7. клас, които те ще могат да следят от домовете си. Целта е да не пропускат заложения по програма учебен материал, за да могат успешно да завършат учебната година, а децата в 4. и 7. клас – и да се справят възможно най-добре на националното външно оценяване.  Безвъзмездно предоставяме тези уроци на Българската национална телевизия, за да бъдат излъчвани в нейните програми.

 

Екипът на "Просвета" благодари най-сърдечно на учителите - участници в уроците, които в толкова кратки срокове откликнаха на поканата ни и се включиха в създаването на видеоуроци за подпомагане на дистанционното обучение на учениците!

 

Споделете с приятели

« ПредишноСледващо »

Открий ни в: