Събития


26Юни2020

„Учим онл@йн с учител”! Видеоурок за 7. клас на тема: „Квадрат“ (14 ч.)

Начало: 14,00 ч. Край: 15,00 ч.

 
Нов безплатен видеоурок по МАТЕМАТИКА ЗА 7. КЛАС на тема „КВАДРАТ“  с г-жа Ирена Муташка - учител в 42. ОУ "Хаджи Димитър", гр. София

 

Очакваме ви на 26 юни 2020 г.

Излъчване: 14.00 ч.


Урокът ще бъде излъчван на сайта на „Просвета” (при този вариант за ВХОД В СЪБИТИЕТО ИЗПОЛЗВАЙТЕ БУТОНА ПО-ГОРЕ, КОЙТО ЩЕ Е НАЛИЧЕН ПОНЕ 1 ЧАС ПРЕДИ НАЧАЛОТО) и на страницата на издателството във фейсбук.


Достъпът е свободен!

 

След първото излъчване видеоурокът може да бъде гледан в удобно за вас време в сайта на "Просвета" ТУК и във фейсбук страницата ни на адрес www.facebook.com/PROSVETA.BG, в секция "Видеоклипове".


Инициативата на издателска група „Просвета“ „Учим онл@йн с учител“, включва видеоуроци за учениците от 1. до 7. клас, които те ще могат да следят от домовете си. Целта е да не пропускат заложения по програма учебен материал, за да могат успешно да завършат учебната година. Безвъзмездно предоставяме тези уроци на Българската национална телевизия, за да бъдат излъчвани в нейните програми.

 

Екипът на "Просвета" благодари най-сърдечно на учителите - участници в уроците, които в толкова кратки срокове откликнаха на поканата ни и се включиха в създаването на видеоуроци за подпомагане на дистанционното обучение на учениците!

 

Споделете с приятели

« Предишно

Открий ни в: