Събития


7Апр2020

„Учим онл@йн с учител”! Видеоурок за 6. клас на тема: „Минало неопределено време” (17 ч.)

Начало: 17,00 ч. Край: 17,30 ч.

 
Нов безплатен видеоурок по български език за 6. клас на тема
 
„МИНАЛО НЕОПРЕДЕЛЕНО ВРЕМЕ”
 
с г-жа Весела Михайлова - учител по български език и литература.


Очакваме ви на 7 април 2020 г.
Първо излъчване: 17:00 ч.

 
Урокът ще бъде излъчван на сайта на „Просвета” (при този вариант за ВХОД В СЪБИТИЕТО ИЗПОЛЗВАЙТЕ БУТОНА ПО-ГОРЕ) и на страницата на издателството във фейсбук.

Достъпът е свободен!

След първото излъчване видеоурокът може да бъде гледан в удобно за вас време в сайта на "Просвета" ТУК и във фейсбук страницата ни на адрес www.facebook.com/PROSVETA.BG, в секция "Видеоклипове".

 

Видеоурокът е част от инициативата на издателска група „Просвета“ „Учим онл@йн с учител“. Тя включва серия от видеоуроци за учениците от 1. до 7. клас, които те ще могат да следят от домовете си. Целта е да не пропускат заложения по програма учебен материал, за да могат успешно да завършат учебната година, а децата в 4. и 7. клас – и да се справят възможно най-добре на националното външно оценяване.  Безвъзмездно предоставяме тези уроци на Българската национална телевизия, за да бъдат излъчвани в нейните програми.

 

Екипът на "Просвета" благодари най-сърдечно на учителите - участници в уроците, които в толкова кратки срокове откликнаха на поканата ни и се включиха в създаването на видеоуроци за подпомагане на дистанционното обучение на учениците!

Споделете с приятели

« ПредишноСледващо »

Открий ни в: