Събития


27Мар2020

„Учим онл@йн с учител”! Видеоурок за 6. клас на тема: „Географско положение, големина, брегове и опознаване на Азия" (17 ч.)

Начало: 17,00 ч. Край: 18,00 ч.

 
Нов безплатен видеоурок по география и икономика в 6. клас на тема: 
 

"ГЕОГРАФСКО ПОЛОЖЕНИЕ, ГОЛЕМИНА, БРЕГОВЕ И ОПОЗНАВАНЕ НА АЗИЯ"

с г-жа Петя Филчева - учител в 145. ОУ "Симеон Радев", гр. София.


Очакваме ви на 27 март 2020 г.

Първо излъчване: 17.00 ч.

 

Урокът ще бъде излъчван на сайта на „Просвета” (при този вариант за ВХОД В СЪБИТИЕТО ИЗПОЛЗВАЙТЕ БУТОНА ПО-ГОРЕ) и на страницата на издателството във фейсбук.

Достъпът е свободен!

 

След първото излъчване видеоурокът може да бъде гледан в удобно за вас време в сайта на "Просвета" ТУК и във фейсбук страницата ни на адрес www.facebook.com/PROSVETA.BG, в секция "Видеоклипове".

 

Видеоурокът е част от инициативата на издателска група „Просвета“ „Учим онл@йн с учител“. Тя включва серия от видеоуроци за учениците от 1. до 7. клас, които те ще могат да следят от домовете си. Целта е да не пропускат заложения по програма учебен материал, за да могат успешно да завършат учебната година, а децата в 4. и 7. клас – и да се справят възможно най-добре на националното външно оценяване.  Безвъзмездно предоставяме тези уроци на Българската национална телевизия, за да бъдат излъчвани в нейните програми.

 

Екипът на "Просвета" благодари най-сърдечно на учителите - участници в уроците, които в толкова кратки срокове откликнаха на поканата ни и се включиха в създаването на видеоуроци за подпомагане на дистанционното обучение на учениците!

 

Споделете с приятели

« ПредишноСледващо »

Открий ни в: