Събития


4Юни2020

„Учим онл@йн с учител”! Видеоурок за 5. клас на тема: „Лица на геометрични фигури - обобщение" (14 ч.)

Начало: 14,00 ч. Край: 14,30 ч.

Нов безплатен видеоурок по математика за 5. клас на тема

„ЛИЦА НА ГЕОМЕТРИЧНИ ФИГУРИ - ОБОБЩЕНИЕ”
 
с г-жа Велина Иванова, учител в  СМГ - гр. София

 

Очакваме ви на 4 юни 2020 г.

Първо излъчване: 14.00 ч.

 

Урокът ще бъде излъчван на сайта на „Просвета” (при този вариант за ВХОД В СЪБИТИЕТО ИЗПОЛЗВАЙТЕ БУТОНА ПО-ГОРЕ, КОЙТО ЩЕ БЪДЕ НАЛИЧЕН НАЙ-РАНО  1 ЧАС ПРЕДИ НАЧАЛОТО) и на страницата на издателството във фейсбук.

Достъпът е свободен!

След първото излъчване видеоурокът може да бъде гледан в удобно за вас време в сайта на "Просвета" ТУК и във фейсбук страницата ни на адрес www.facebook.com/PROSVETA.BG, в секция "Видеоклипове".

 

Видеоурокът е част от инициативата на издателска група „Просвета“ „Учим онл@йн с учител“. Тя включва серия от видеоуроци за учениците от 1. до 7. клас, които те ще могат да следят от домовете си. Целта е да не пропускат заложения по програма учебен материал, за да могат успешно да завършат учебната година, а децата в 7. клас – и да се справят възможно най-добре на националното външно оценяване.  Безвъзмездно предоставяме тези уроци на Българската национална теливизия, за да бъдат излъчвани в нейните програми.

 

Екипът на "Просвета" благодари най-сърдечно на учителите - участници в уроците, които в толкова кратки срокове откликнаха на поканата ни и се включиха в създаването на видеоуроци за подпомагане на дистанционното обучение на учениците!

Споделете с приятели

« ПредишноСледващо »

Открий ни в: