Събития


26Май2020

„Учим онл@йн с учител”! Видеоурок за 2. клас на тема: „Какво научих за звуковете, думите и изреченията в българския език - обобщение” (16 ч.)

Начало: 16,00 ч. Край: 16,30 ч.

 
Нов безплатен видеоурок по български език и литература за 2. клас на тема
 
 
„Какво научих за звуковете, думите и изреченията в българския език - обобщение”
 
с г-жа Ели Войнова, учител в 18. СУ „Уилям Гладстон“, град София.


Очакваме ви на 26 май 2020 г.
Първо излъчване: 16.00 ч.

 
Урокът ще бъде излъчван на сайта на „Просвета” (при този вариант за ВХОД В СЪБИТИЕТО ИЗПОЛЗВАЙТЕ БУТОНА ПО-ГОРЕ, КОЙТО ЩЕ Е НАЛИЧЕН ПОНЕ 1 ЧАС ПРЕДИ НАЧАЛОТО) и на страницата на издателството във фейсбук.

Достъпът е свободен!

След първото излъчване видеоурокът може да бъде гледан в удобно за вас време в сайта на "Просвета" ТУК и във фейсбук страницата ни на адрес www.facebook.com/PROSVETA.BG, в секция "Видеоклипове".

 

Видеоурокът е част от инициативата на издателска група „Просвета“ „Учим онл@йн с учител“. Тя включва серия от видеоуроци за учениците от 1. до 7. клас, които те ще могат да следят от домовете си. Целта е да не пропускат заложения по програма учебен материал, за да могат успешно да завършат учебната година, а децата в 4. и 7. клас – и да се справят възможно най-добре на националното външно оценяване. Безвъзмездно предоставяме тези уроци на Българската национална телевизия и Bulgaria ON AIR, за да бъдат излъчвани в техните програми. Те могат да се гледат и по интернет телевизионния канал на VIVACOM – IPTV.

 

Екипът на "Просвета" благодари най-сърдечно на учителите - участници в уроците, които в толкова кратки срокове откликнаха на поканата ни и се включиха в създаването на видеоуроци за подпомагане на дистанционното обучение на учениците!

 
Споделете с приятели

« ПредишноСледващо »

Открий ни в: