Събития


19Май2020

„Учим онл@йн с учител”! Подготовка за НВО: Видеоурок за 7. клас по български език и литература (14 ч.)

Начало: 14,00 ч. Край: 14,30 ч.

 
Нов видеоурок - подготовка за националното външно оценяване по 
 

БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА ЗА 7. КЛАС (3. урок)

с г-жа Весела Михайлова - учител по БЕЛ.

 

Очакваме ви на 19 май 2020 г.

Излъчване: 14.00 ч.

 

Урокът ще бъде излъчван на сайта на „Просвета” (при този вариант за ВХОД В СЪБИТИЕТО ИЗПОЛЗВАЙТЕ БУТОНА ПО-ГОРЕ, КОЙТО ЩЕ БЪДЕ НАЛИЧЕН НАЙ-МАЛКО 1 ЧАС ПРЕДИ НАЧАЛОТО) и на страницата на издателството във фейсбук.

Достъпът е свободен!

 

След първото излъчване видеоурокът може да бъде гледан в удобно за вас време в сайта на "Просвета" ТУК и във фейсбук страницата ни на адрес www.facebook.com/PROSVETA.BG, в секция "Видеоклипове".

 

Видеоурокът е част от серията специални уроци за подготовка на учениците за НВО в края на учебната година. Тяхната цел е завършващите 4. и 7. клас да получат ценни съвети и практически насоки за изпититe по БЕЛ и по математика от учители с богат опит в подготовката за НВО, участвали в съставянето на изпитни задачи и в оценяването на учениците през предходните години.

Инициативата на издателска група „Просвета“ „Учим онл@йн с учител“, включва видеоуроци за учениците от 1. до 7. клас, които те ще могат да следят от домовете си. Целта е да не пропускат заложения по програма учебен материал, за да могат успешно да завършат учебната година. Безвъзмездно предоставяме тези уроци на Българската национална телевизия, за да бъдат излъчвани в нейните програми.

 

Екипът на "Просвета" благодари най-сърдечно на учителите - участници в уроците, които в толкова кратки срокове откликнаха на поканата ни и се включиха в създаването на видеоуроци за подпомагане на дистанционното обучение на учениците!

 
Споделете с приятели

« ПредишноСледващо »

Открий ни в: