Събития


20Сеп2016

УЕБИНАР: "Издателство „Просвета“ в помощ на всеки петокласник с новите свитъци по БЕЛ"

Начало: 18,30 ч. Край: 19,30 ч.

Имаме удоволствието да Ви поканим на уебинар (онлайн семинар) на издателство „Просвета“ на тема "Издателство „Просвета“ в помощ на всеки петокласник с новите свитъци по БЕЛ" на 20.09.16 г. от 18:30 часа.

Как да се преподава по новата програма със старите учебници? - този въпрос си задава всеки учител по български език и литература, който през настоящата учебна година вече е посрещнал своите петокласници. На този въпрос ще се опитаме да отговорим на първия за новия сезон уебинар на издателство „Просвета“ по български език и литература, който ще се състои на 20.09.2016 г.

Уебинарът ще бъде особено полезен за учителите на тазгодишните петокласници. Именно за тях и за техните ученици издателство „Просвета” отпечата в два отделни свитъка работни материали по новата учебна програма по български език и по литература за 5. В тях са включени уроци по всички нови програмни теми от предложените за одобрение проекти за учебници по български език и по литература за 5. клас на „Просвета-София“, „Просвета Плюс“ и „Просвета АзБуки“. Всички разработки изцяло отговарят на изискванията, заложени в Държавния образователен стандарт и в новата учебна програма. Учебното съдържание е представено по достъпен и интересен начин. Различните варианти пък предлагат различни методически решения, така че всеки учител да може сам да апробира и избере подход, който най-добре съответства на неговите ученици.

Очакваме ви на 20.09.2016 г. от 18:30 ч. Регистрацията започва от 18:00 ч.

Лектори:  Весела Михайлова, Надя Янакиева, Любов Шишкова

Бъдете с нас! Заедно можем повече.

Участието е безплатно.

Всички участници в уебинара ще получат ЕЛЕКТРОНЕН СЕРТИФИКАТ.

МОЖЕТЕ ДА УЧАСТВАТЕ В УЕБИНАРА, КАТО ИЗПОЛЗВАТЕ БУТОНА "ВХОД В УЕБИНАРА" ПО-ГОРЕ.

ВХОДЪТ ВЪВ ВСЕКИ УЕБИНАР ЩЕ Е ВЪЗМОЖЕН НЕ ПО-РАНО ОТ 30 МИНУТИ ПРЕДИ ОБЯВЕНИЯ НАЧАЛЕН ЧАС!

ПРИ ТРУДНОСТИ С ДОСТЪПА МОЖЕТЕ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ВИДЕОИНСТРУКЦИЯТА ЗА ВХОД И УЧАСТИЕ. 


  

 

Споделете с приятели

« ПредишноСледващо »

Открий ни в: