Събития


6Юни2019

УЕБИНАР по обучителна програма 7: „Практическите дейности в урока по музика – фактор за успешно прилагане на новите учебни програми“ (ПОВТОРЕНИЕ)

Начало: 18,30 ч. Край: 19,30 ч.

Имаме удоволствието да Ви поканим на ПОВТОРЕНИЕ на УЕБИНАР на издателства „Просвета“ и „Просвета Плюс“ на тема:

 

"Практическите дейности в урока по музика -  фактор за успешно прилагане на новите учебни програми" на 06.06.2019 г. (четвъртък) от 18.30 ч.


Уебинарът е част от обучителна програма 7, която е одобрена от МОН и вписана в Информационния регистър на одобрените програми за повишаване на квалификацията на педагогическите специалисти. Успешното завършване на цялата програма води до получаване на 1 квалификационен кредит. Всичко за обучителните ни програми може да откриете на нашия сайт.

 

Уважаеми колеги,

И през следващата учебна година Ви предстои работа по нови учебни програми. Ако искате да провеждате своите часове по музика с лекота, както и те да донесат много удоволствие на Вас и вашите ученици, препоръчваме Ви участие в новия уебинар по музика на издателства „Просвета“ и „Просвета Плюс“. Ще Ви представим конкретни решения, с помощта на които ще задълбочите интереса на своите ученици към часа по музика, ще изпълните изискванията на новата учебна програма и ще постигнете стабилни резултати. Специален акцент ще бъде поставен на 1. и 4. клас.

Ще обърнем внимание и върху практическите дейности в урока, доколкото именно този подход позволява да се претворят успешно поставените от новата програма образователни цели, а развитието на музикалните способности и компетентности на учениците да се съчетае с радостта и удоволствието от музицирането.

 

Очакваме Ви на 06.06.2019 г. (четвъртък) от 18.30 ч. Регистрацията започва в 18.15 ч.


Лектори: Галунка Калоферова, доц. д-р Росица Драганова и Вяра Сотирова

 

Бъдете с нас!

Участието е безплатно.

Може да участвате в уебинара, като използвате бутона „Вход в уебинара“ по-горе.

Входът във всеки уебинар е възможен не по-рано от 15 минути преди обявения начален час!
 
Споделете с приятели

« ПредишноСледващо »

Открий ни в: