Събития


19Юни2019

УЕБИНАР по обучителна програма 5: „Формиране на умения за успешно прилагане на новата учебна програма по технологии и предприемачество” (ПОВТОРЕНИЕ)

Начало: 18,30 ч. Край: 19,30 ч.

Имаме удоволствието да Ви поканим на ПОВТОРЕНИЕ на УЕБИНАР на издателство „Просвета“ на тема: 


„Формиране на умения за успешно прилагане на новата учебна програма по технологии и предприемачество” на 19.06.2019 г. (сряда) от 18.30 ч.


Уебинарът е част от обучителна програма 5, която е одобрена от МОН и вписана в Информационния регистър на одобрените програми за повишаване на квалификацията на педагогическите специалисти. Успешното завършване на цялата програма води до получаване на 1 квалификационен кредит. Всичко за програмите може да откриете на нашия сайт.

 

Уважаеми колеги,

На уебинара ще бъдат представени  практически варианти за работа с учебниците по технологии и предприемачество от първи до четвърти клас. Ще бъде обърнато по-специално внимание на възможностите за изграждане на ключовите компетентности от европейската референтна рамка. Акцент в обучението ще бъде поставен върху възпитателните страни на учебното съдържание за четвърти клас, както и на практическите възможности за възпитание на емоционална интелигентност.


Очакваме Ви на 19.06.2019 г. (сряда) от 18.30 ч. Регистрацията започва в 18.15 ч.


Лектори: проф. дпн Георги Иванов

Бъдете с нас!

Участието е безплатно.

Може да участвате в уебинара, като използвате бутона „Вход в уебинара” по-горе.

Входът във всеки уебинар е възможен не по-рано от 15 минути преди обявения начален час!
 
Споделете с приятели

« ПредишноСледващо »

Открий ни в: