Събития


14Окт2019

УЕБИНАР по обучителна програма 18: „Новите учебни програми и контролът и оценяването в обучението по география и икономика (5. – 7. и 8. – 10. клас)“ (ПОВТОРЕНИЕ)

Начало: 18,30 ч. Край: 19,30 ч.

Имаме удоволствието да Ви поканим на ПОВТОРЕНИЕ на УЕБИНАР (онлайн семинар) на издателство „Просвета“ на тема:

 

„Новите учебни програми и контролът и оценяването в обучението по география и икономика (5. – 7. и 8. – 10. клас)“ на 14.10.2019 г. (понеделник) от 18,30 ч.

 

Уебинарът е част от обучителна програма 18 на издателство „Просвета – София“, която е одобрена от МОН и вписана в Информационния регистър на одобрените програми за повишаване на квалификацията на педагогическите специалисти. Успешното завършване на цялата програма води до получаване на 1 квалификационен кредит. Всичко за обучителните ни програми може да откриете на нашия сайт.

 

Уважаеми колеги,

Уебинарът ще представи актуалността на проблематиката за важното значение и постоянното прилагане на контрола в съвременния учебен процес по география и икономика.

Акцентът ще бъде върху новостите, свързани с формирането на компетентности за разработване на варианти на контрол и тестови задачи, като се обосноват дидактическите възможности за ефективно организиране на учебната дейност по география и икономика в 5. – 7. и 8. – 10. клас.

 

Очакваме Ви на 14.10.2019 г. (понеделник) от 18:30 ч. Регистрацията започва в 18:15 ч.


Обучители: проф. д-р Стела Дерменджиева и доц. д-р Петя Събева

 

Бъдете с нас!

Участието е безплатно.

Може да участвате в уебинара, като използвате бутона „Вход в уебинара“ по-горе.

Входът във всеки уебинар е възможен не по-рано от 15 минути преди обявения начален час!

При трудности с достъпа може да използвате видеоинструкцията за вход и участие.
 
Споделете с приятели

« ПредишноСледващо »

Открий ни в: