Събития


11Юни2019

УЕБИНАР по обучителна програма 17: „Умения за успешно прилагане на новите учебни програми по математика за 8., 9. и 10. клас“ (ПОВТОРЕНИЕ)

Начало: 18,30 ч. Край: 19,30 ч.

Имаме удоволствието да Ви поканим на ПОВТОРЕНИЕ на УЕБИНАР на издателство „Просвета - София“ на тема:

 

Умения за успешно прилагане на новите учебни програми по математика за 8., 9. и 10. клас“  на 11.06.2019 г. (вторник) от 18.30 ч.


Уебинарът е част от обучителна програма 17 на издателство „Просвета – София“, която е одобрена от МОН и вписана в Информационния регистър на одобрените програми за повишаване на квалификацията на педагогическите специалисти. Успешното завършване на цялата програма води до получаване на 1 квалификационен кредит. Всичко за обучителните ни програми може да откриете на нашия сайт.

 

Уебинарът е ориентиран към новостите в обучението по математика в 10. клас – нов стандарт за учебно съдържание, нова учебна програма, нови стратегии, пряко свързани с работата на учителя. Той е насочен към развитие на умения за преподаване на ключови компетентности, за познаване и прилагане на иновативни и изследователски подходи в образователния процес.

 

Понеже 10 клас е краят на първи гимназиален етап от училищното образование, ще се акцентира върху някои ключови теми по математика, изучавани в този етап, както и тяхната реализация в учебниците по математика на издателство „Просвета“. Надяваме се, че така може да бъдем полезни за насочване на вниманието към важни теми при подготовката за националното оценяване в края на 10 клас.

 

 Очакваме ви на 11.06.2019 г. от 18.30 ч. Регистрацията започва от 18.15 ч.

Лектор: проф. д-р Кирил Банков

Бъдете с нас!

Участието е безплатно.


Може да участвате в уебинара, като използвате бутона „Вход в уебинара” по-горе.

Входът във всеки уебинар е възможен не по-рано от 15 минути преди обявения начален час!
 
Споделете с приятели

« ПредишноСледващо »

Открий ни в: