Събития


4Сеп2023

ПРОСВЕТА ви кани на разходка на Алеята на книгата в София

Начало: 10,00 ч. Край: 19,00 ч. 10-09-2023 г.

ПРИЯТЕЛИ,

 

Каним ви на разходка на Алеята на книгата в София от 4 до 10 септември. Заповядайте на шатра № 17 на столичния булевард „Витоша“, където ще намерите всички заглавия на „Просвета“ с 20% отстъпка, включително учебниците от 8. до 12. клас.
С радост ще Ви покажем какво ново има при нас, а то никак не е малко!

За учениците от 1. до 4. клас сме подготвили поредицата „Четене с разбиране“. Помагалата ще поставят силно начало на ранната подготовка за националното външно оценяване по български език и литература.

На малките математици от трети клас препоръчваме „Самостоятелни работи по математика“, за да постигат с лекота високи резултати през цялата учебна година.

Ще имате възможност да разгледате и STEM книжките от новата ни поредица „РАСТЕМ С ПРОСВЕТА“ за 3. – 7. клас, които са без аналог. Освен печатните помагала, поредицата включва и допълнително дигитално  STEM съдържание, което се отваря с QR код.

При нас ще намерите още много полезни помагала за важните изпити в 4., 7. и 12. клас, както и образователни книжки за най-малките дечица. Разбира се, всички учебници и тетрадки на „Просвета“ от 1. до 12. клас също ще бъдат с отстъпка!

ИМАМЕ И СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА! Ученическа раница Team The Clashers, пълна с подаръци:

  • абонамент за образователната платформа e-просвета за цели 12 месеца;
  • бутилка за вода с Bluetooth тонколона, с бранда на един от най-обичаните влогъри в България – Слави Панайотов от The Clashers;
  • изненада от самия влогър Слави!

    Целият този комплект e със страхотна отстъпка.

„Раница, пълна със знания“ може да поръчате с отстъпка още сега и на: www.e-uchebnik.bg.

Онези от Вас, които вече си имат раници, могат да вземат само абонамент за е-просвета – също с отстъпка!

На специална цена от 79,99 лв. вместо за 99,99 лв. може да закупите и едногодишен абонамент за образователната платформа е-просвета. Офертата важи само при закупуване на код за активация от щанда на „Просвета“ по време на Алеята на книгата в София.

Заповядайте, приятели и гости на столицата! Очакваме Ви на шатра № 17 от 10 до 20 ч. А в неделя (10 септември) – до 19 ч.

 

 

Споделете с приятели

« ПредишноСледващо »

Открий ни в: