Събития


21Май2020

Пролетен онлайн панаир на книгата с ПРОСВЕТА!

Начало: 00,01 ч. Край: 23,59 ч. 31-05-2020 г.

ОНЛАЙН ПАНАИР НА КНИГАТА С ПРОСВЕТА


20% ОТСТЪПКА ОТ 21 МАЙ ДО 31 МАЙ
В ЕЛЕКТРОННАТА КНИЖАРНИЦА
НА "ПРОСВЕТА" на
www.e-uchebnik.bg

 _____


Отстъпката важи от 00:01 ч. на 21 май (четвъртък) до 23:59 ч. на 31 май (неделя) 2020 г. за всички печатни издания от електронната книжарница на Издателска група „Просвета“ на адрес www.e-uchebnik.bg!
 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 50 ЛВ.

 
 
 
ПРИЯТЕЛИ, 

по това време на годината с вас се срещаме на Пролетния панаир на книгата - едно от любимите за всички нас културни събития в столицата.  Очаквано, тази година той няма да се проведе, затова ние, от "Просвета", решихме да го организираме в актуалния онлайн формат. 

РАЗГЛЕДАЙТЕ ВСИЧКО НА ЕДНО МЯСТО ТУК:

www.e-uchebnik.bg


ХУДОЖЕСТВЕНА И НАУЧНА ЛИТЕРАТУРА, РЕЧНИЦИ, ЕНЦИКЛОПЕДИИ, УЧЕБНИЦИ, УЧЕБНИ ПОМАГАЛА, ПОЗНАВАТЕЛНИ КНИЖКИ ЗА НАЙ-МАЛКИТЕ И ДР. 
  • Отстъпката се изчислява автоматично след избор на продукт и влиза в крайната цена!

За 1 юни купете подарък за вашето дете!

Ние ви препоръчваме!
 
 
Изберете весела ваканционна книжка от поредицата "ВЪЛШЕБНО ЛЯТО" (за след 1., 2., 3. и 4. клас), с която вашето дете хем ще си припомни учебния материал през ваканцията, хем ще се забавлява с невероятните истории в помагалото.

ПРЕЗЕНТАЦИЯ НА ПОРЕДИЦАТА ВЪЛШЕБНО ЛЯТО

Книжките може да разгледате и ТУК


 

ПЛАЩАТЕ УДОБНО И СИГУРНО

Изберете най-удобния за Вас начин на плащане: чрез наложен платеж (само за печатни издания), ePay, дебитна или кредитна карта (чрез системата Borica за електронни разплащания). 

 

БЪРЗА ДОСТАВКА В ЦЯЛАТА СТРАНА

Изданията на „Просвета“ ще получите във всяка точка на страната. Вие избирате вида доставка – икономична или експресна, и куриер ще Ви я достави в срок!


 

 


Споделете с приятели

« ПредишноСледващо »

Открий ни в: