Събития


6Дек2022

Коледен панаир на книгата с ПРОСВЕТА!

Начало: 10,00 ч. Край: 20,00 ч. 11-12-2022 г.


Колкото и да не е за вярване, този декември отново ще има истински коледен книжен базар в София.

След двегодишна принудителна пауза от 6 до 11 декември в НДК ще се проведе Софийският международен панаир на книгата, организиран от Асоциация „Българска книга“ (АБК).

Ние от „Просвета“ сме нетърпеливи да посрещнем на щанд 115 (партер) четящите си приятели и да си поговорим с тях за книги и знание. Приготвили сме атрактивни ОТСТЪПКИ и голямо разнообразие от заглавия за всяка възраст: познавателни книжки за деца от яслите до 7-годишни, учебници и учебни помагала за ученици от 1. до 12. клас, речници и др. За родителите е чудесна възможност да купят с отстъпка помагала за подготовка за външно оценяване и прием в гимназия и за матурите. Всички те са по най-новите изпитни модели на МОН.

С намаление от 20% може да купите също комплектът РАНИЦА, ПЪЛНА СЪС ЗНАНИЯ (РАЗГЛЕДАЙ). Той включва едногодишен абонамент за образователната платформа е-просвета – тя съдържа истински електронни учебници, кратки е-уроци, видеоуроци с учител, аудиоуроци и още над 40 000 образователни ресурса.

Подготвили сме и игра с въпроси от платформата, а учениците ще имат възможност да покажат и проверят знанията си и да получат награда – абонамент за е-просвета. Един от тях ще спечели голямата награда – РАНИЦА, ПЪЛНА СЪС ЗНАНИЯ. Името на победителя ще бъде изтеглено в нашия ТикТок канал ????www.tiktok.com/@prosveta.bg?lang=en  

Всички издания може да разгледате предварително в електронната ни книжарница на адрес www.e-uchebnik.bg

В рамките на културната програма на панаира „Просвета“ ще представи най-новата си книга „Стамболов след Стамболов. История, политика и памет (1895 – 2020) от Стефан Дечев (РАЗГЛЕДАЙ). Премиерата ще се състои на 9 декември от 19 ч. на културната сцена на панаира, ет. 4, западното крило на НДК.

 

Очакваме ви всеки ден от 6 до 11 декември.

„Просвета“ е на щанд 115 (партер) от 10 до 20 ч.


И не забравяйте – най-хубавият подарък е КНИГАТА!


 

Споделете с приятели

« ПредишноСледващо »

Открий ни в: