Новини


4Юли2024

Вълнуващи нови детски книжки ви очакват от издателство „Просвета“

В издателство „Просвета“ вярваме в силата на знанието и любопитството. Затова този сезон сме подбрали 3 нови заглавия, създадени да ангажират и образоват както по-малките, така и по-големите. Това лято се потопете в невероятния свят на природата с поредицата „Топ десет на най-опасните динозаври“, „Топ десет на най-смъртоносните животни“, „Топ десет на най-опасните вулкани“

Върнете се назад във времето чак до ерата на динозаврите, които оживяват с живописни илюстрации на страниците на „Топ десет на най-опасните динозаври“. От ужасяващия тиранозавър рекс до огромния игуанодон тази книга обхваща най-интересните и опасни динозаври, които някога са обитавали Земята. Подходяща за бъдещи палеонтолози, книгата е изпълнена с купища любопитни факти и изненади, които ще превърнат ученето и изследването на динозаврите в едно незабравимо преживяване за цялото семейство. 

Завърнете се в наши дни, когато динозаврите не съществуват, но други животни заплашват живота на хората. Запознайте се с най-опасните животни с книгата „Топ десет на най-смъртоносните животни”. Разберете кои са смъртоносните оръжия на африканския слон и пандата, стратегиите за атака на гепарда и много други животни. С великолепни фотографии и зашеметяващи факти, тази книга предлага един вълнуващ поглед към най-страховитите обитатели на Земята. 

Освен страшни животни нашата планета крие и други опасности. Изследвайте най-смъртоносните вулкани с книгата „Топ десет на най-опасните вулкани“, която ще ви отведе право в сърцето на тези природни гиганти. Освен интересни факти за вулканите и тяхната структура на страниците ще се сблъскате и със завладяващи истории за изригвания, белязали историята на хората. Изящните изображения и детайлни описания ще пленят както децата, така и родителите, което прави тази книга чудесно допълнение към всяка семейна библиотека. 

Присъединете се към нас в нашата мисия да вдъхновяваме следващото поколение изследователи и учени и отворете за тях вратите към знанието и приключенията.

Книжките може да разгледате и закупите с 10% ОТСТЪПКА от нашия онлайн магазин.

 

 
 

Автор: Гергана Кавалска

Споделете с приятели

« ПредишнаСледваща »

Открий ни в: