Новини


7Сеп2015

„Просвета” предлага учебници и помагала с 20% отстъпка на „Алея на книгата”

Броени дни преди 15 септември хиляди родители, деца и учители са в трескава подготовка, търсят учебниците и учебните помагала, които ще са най-полезни за малките, големите и още по-големите ученици.

Тук на помощ идва „Просвета”. Издателството предлага 20 % отстъпка за всички учебници и помагала по време на традиционното книжно изложение „Алея на книгата”, което се провежда в София от 8 до 13 септември. 

За трета поредна година „Просвета” е сред най-големите изложители. Продуктите на издателството ще откриете в шатра № 3 на пешеходната зона на бул. „Витоша“ в отсечката между ул. „Солунска“ и ул. „Алабин“. Шатрата се намира на ъгъла на бул.“Витоша” и ул.“Кърниградска”. На щандовете ще намерите всичко най-необходимо за децата от различни възрасти - от малчуганите в детските градини и подготвителните групи до учениците в 12. клас. Сред тях са и най-новите заглавия на „Просвета”: „21 нови теста по български език и литература за външно оценяване в 4. клас” и „Нови тестове по география и икономика за външно оценяване в 7. клас”.

В случай, че търсено от вас заглавие е било изкупено същия ден, можете да си го поръчате. До два дни то ще ви бъде доставено и можете да си го вземете от нашата шатра отново с 20 % отстъпка.

За учениците до 4. клас ще има изненади и по време на Културната програма на Алеята. В събота, 12 септември, от 11:00 до 12:00 часа издателството ще проведе весела викторина с ребуси и задачи от избрани помагала и ще раздаде много награди на всички умници. Събитието е под наслов „Знаеш ли своя език и родина“.

Автор: Ваня Георгиева

Споделете с приятели

« ПредишнаСледваща »

Открий ни в: