Новини


11Юни2021

„Просвета“ на Алеята на книгата в Пловдив

Каним ви на вълнуваща разходка на Алеята на книгата в слънчевия Пловдив от 14 до 20 юни. Заповядайте на шатра № 8 на площад „Централен“, където ще намерите заглавията на „Просвета“ с 20% отстъпка.

С радост ще Ви покажем какво ново и интересно има при нас, а Вие ще си изберете според Вашия вкус и настроение!

Подготвили сме нещо специално за бъдещите първокласници. Това са двете ни нови помагала „Ежко и буквите“ и „Ежко и числата“. Те осигуряват успешна подготовка на малчуганите по български език и математика, преди да влязат в класната стая. Освен тях ще намерите и богата палитра от детски познавателни книжки от 1. до 4. възрастова група, като поредиците „Чуден свят“, „Ръка за ръка“ и „АБВ игри“, както и детската стихосбирка „Чудна азбука“, прекрасен подарък за всяко любознателно дете.

За ваканцията на малките ученици, изпълнена с приключения и игри, препоръчваме книжките от поредицата „Вълшебно лято“. Те са чудесен подарък за децата, които завършват 1., 2., 3. и 4. клас, тъй като по интересен и увлекателен начин затвърдяват изученото досега и отлично ги подготвят за следващия клас.

За любителите на родната история ще е интересно да разгледат трите варианта на помагалото „Моята България“ – за учениците от 5. до 7. клас в чужбина, по-разширено и допълнено издание за учениците от 5. до 12. клас и като кратка история за млади читатели на английски език. Книгата съдържа увлекателни разкази за събитията от праисторическата епоха по нашите земи до рухването на тоталитарната система.

И още за българчетата в чужбина – всички учебни помагала по български език, история и география, одобрени до този момент от МОН. Разбира се, и всички учебници и помагала на Издателска група „Просвета“ от 1. до 12. клас – отстъпката важи и за тях.

Отлично попълнение за Вашата библиотека е новата ни книга „Граматика на българския език“. Тя е ценен помощник на всички, които се интересуват от историята на своя език, искат да го познават и да бъдат грамотни. Ще намерите и безценни издания, като „Български синонимен и антонимен речник с фразеологизми“, сборника „1943. Антология за деца“ – носител на наградата „Златен лъв“, както и още много интересни заглавия за всяка възраст..

Очакваме Ви на Алеята на книгата в Пловдив, площад „Централен“, на шатра № 8, от 10,00 до 20,00 ч.

Споделете с приятели

« ПредишнаСледваща »

Открий ни в: