Новини


14Сеп2016

Новите информационни технологии на „Просвета“ за 5. клас с отстъпка вече и в „Сиела“

Двете нови помагала по информационни технологии за 5. клас на „Просвета“ и „Просвета Плюс“ вече са на пазара. Учителите и родителите могат да ги намерят в търговската мрежа и в електронната книжарница на „Просвета“ на адрес www.e-uchebnik.bg.

За колективни поръчки от 20 и над 20 бройки издателството е предвидило отстъпка от 25%. От нея вече може да се възползвате, освен в търговските обекти и информационните центрове на „Просвета“ (виж тук: http://prosveta.bg/kade-moje-da-kupite-uchebnici), и в книжарниците на „Сиела“.

Досега  образователните книжки по информационни технологии за 5. клас се одобряваха не като учебници, а като помагала и затова не се плащаха от държавата, а се купуваха от родителите. Така ще е и тази година. Държавата ще започне да ги плаща от следващата учебна година, след като Министерството на образованието и науката (МОН) ги одобри като учебници.

И двете образователни книжки са разработени и в електронен вариант, който е обогатен с допълнителни ресурси, аудио- и видеофайлове, презентации и др. Електронните версии могат да се закупят на www.e-uchebnik.bg.

 

Споделете с приятели

« ПредишнаСледваща »

Открий ни в: