Новини


13Сеп2023

Нови STEM книжки от ПРОСВЕТА

Лесно е да създадете креативна СТЕМ среда във всяка класна стая с новите ни книжки РАСТЕМ С ПРОСВЕТА. Специалната поредица включва печатни помагала от 3. до 7. клас + STEM  софтуер. Всяко помагало предлага STEM теми + дигитални уроци или ресурси, които се отварят с помощта на QR код, наличен на края на всяка тема в книжката.

ПОВЕЧЕ ЗА ПОРЕДИЦАТА ВИЖТЕ ТУК

Книжките съдържат различен брой уроци, всеки от които е обогатен с допълнително дигитално STEM съдържание. То е достъпно от печатното помагало чрез сканиране с телефона на QR кода в долния ъгъл на страницата. Дигиталните уроци доразвиват темата и предлагат допълнителни видеоматериали, задачи и експерименти за наблюдение и изводи.

Включили сме любопитни опити с бои, вода, пясък, мляко, яйца, клонки, камъчета и още много лесни за набавяне материали, които ще накарат учениците сами да предлагат  идеи и да работят с ентусиазъм в часовете.

Поредицата иновативни помагала се предлага свободно за продажба в нашата онлайн книжарница www.e-uchebnik.bg и при нашите представители по области (контакти ТУК).

За колективни поръчки на 15 и повече бройки от едно заглавие в информационните центрове на „Просвета“ в страната (контакти ТУК) има специална отстъпка.

 

Kнижките  РАСТЕМ С ПРОСВЕТА са точният инструмент в ръцете на учителя, с който той ще покаже на учениците как да:

v  работят в екип;

v  мислят логично;

v  развиват умения чрез собствени анализи и наблюдения.

 

Дайте свободата на Вашите ученици да се учат, докато творят и грешат, за да  открият света – такъв, какъвто досега не са го познавали!

 

Споделете с приятели

« ПредишнаСледваща »

Открий ни в: