Новини


10Дек2014

Избрано от Христо Фотев с премиера на панаира

Издателство „Прозорец” ще представи том с избрани стихотворения от Христо Фотев по случай 80-годишнината от рождението на един от най-обичаните български поети. Премиерата на „Морето, най-голямото събитие” е на 10 декември от 17 ч. в зала „Мати” с участието на актьорите Димитър Рачков, Михаил Билалов и Руси Чанев.

В събота, 13 декември, от 11 ч. на сцената на културната програма е представянето на илюстрациите на големия български художник Любен Зидаров към приключенската книга „Силвър” от Андрю Моушън – продължение на „Островът на съкровищата”.

На щанда на „Прозорец” на 2-ия етаж ще откриете последния пророчески трилър на Том Кланси „Властта на президента”; „Третото кралство” - нова част от фентъзи поредиците на Тери Гудкайнд; забележителния роман „Жените на Лазар” от Марина Степнова, млада авторка, която разбуни духовете в Русия и очарова света.
„Прозорче”, новото дъщерно издателство на „Прозорец” за детски книги, ще зарадва най-малките читатели с първата книжка от поредицата „Колин космонавта”, която вече се радва на голям успех по света. Написана с много въображение и чувство за хумор, „Миризливо пътуване из Космоса” описва вълнуващи преживявания, за каквито мечтае всяко дете.

Виж цялата новина тук: Животът днес

Автор: Гергана Петкова

Споделете с приятели

« ПредишнаСледваща »

Открий ни в: