Новини


17Мар2023

Допълнителните матури ще се проведат от 26 до 31 май

График на допълнителните матури по желание предлага Министерството на образованието и науката. Държавните зрелостни изпити ще се проведат в периода от 26 до 31 май, като днес за обществено обсъждане е публикуван проект на заповед с точните дати и начални часове.

Предложението на МОН е допълнителните ДЗИ по предметите от общообразователната подготовка да започват от 8.30 часа, а тези от профилираната – от 14 часа.

Първите изпити на 26 май, са по философия и география и икономика – общообразователна подготовка. Следобед са английски език, биология и здравно образование, френски език, философия и изобразително изкуство – профилирана подготовка.

На 29 май сутрина са история и цивилизации, биология и здравно образование, италиански и руски, а от 14 часа – математика, български език и литература, история, китайски, корейски, руски, италиански, румънски, японски език.

Преди обяд на 30 май са насрочени математика и информационни технологии, а следобед – информационни технологии, география и физика.

В последния ден – 31 май, от 8.30 започват немски език, химия и опазване на...

 

Виж цялата новина тук: У4а в Пловдив

Споделете с приятели

« ПредишнаСледваща »

Открий ни в: