Новини


18Мар2020

Бърз и лесен достъп до интерактивните електронни учебници. КАК?

Скъпи приятели,

Някои от Вас споделиха, че срещат затруднения в достъпването на електронната ни платформа. Това се получава, когато системата е прекалено натоварена, за което се извиняваме и Ви молим за търпение и разбиране.

В много от случаите, става ясно, че желаещите да ползват интерактивните електронни варианти на учебниците не са си направили предварителна регистрация на нашия сайт www.e-prosveta.bg, което е задължително и единствено условие за свободния достъп до нашата платформа.

Затова бихме искали още веднъж да Ви припомним стъпките, които е необходимо да изпълните, за да не срещате трудности при използването на нашите електронни ресурси:

      1. Влезте в своя профил или създайте нов в нашата платформа е-Просвета, като се регистрирате тук http://bg.e-prosveta.bg/register, и следвайте инструкциите на сайта;

      2. След активиране на регистрацията от линк, изпратен на Вашата поща, влезте като регистриран потребител тук – http://bg.e-prosveta.bg/login;

      3. В секция „Интерактивни електронни учебници“ (вляво на екрана) чрез бутон със знак „+“ добавете е-учебниците, които са Ви необходими.

      4. Изберете клас и натиснете бутона „Добави“ под учебника, който ви е нужен.

      5.Ако сте добавили е-учебник или тетрадка, които не са Ви необходими, може да ги премахнете с бутона „Премахни“.

      6. Използвайте бутона „Отвори“, за да влезете в интерактивния електронен учебник и да използвате всички допълнителни електронни образователни ресурси в него.

 

Ако възникнат затруднения или въпроси, пишете ни на info@e-uchebnik.bg или позвънете на 02/818 20 10, 02/ 818 20 26, 02/ 451 18 56, 0889 055 787 и ние ще Ви съдействаме!

 

Споделете с приятели

« ПредишнаСледваща »

Открий ни в: