Новини



Награждаването в третия поред конкурс за творческо писане онлайн започна. Конкурсът се организира от издателство „Просвета“ в партньорство с екип „Образование“ към програма „Христо Ботев“ на Българското национално радио.

Още

11 милиона възможни комбинации ще се завъртят на матурата като превенция срещу изтичането на теста. Измежду тях ще бъде генериран изпитният вариант. В сряда е изпитът по български език, а втората матура по избор заедно с изпита на седмокласниците по ...

Още

Нов, модерен и изключително стилен щанд на издателство „Просвета” посреща посетителите на пролетния базар на книгата в НДК, който бе открит днес. На него ще намерите не само учебници и помагала с атрактивна отстъпка в цената, но и много забавни книжки за деца на различни възрасти - прекрасен подарък за 24 май.

Още

Има наплив от млади педагози, които искат да работят в бедни и изостанали региони, съобщиха от фондация „Заедно в час“. Над 1000 кандидати са се състезавали за 70 обявени учителски места по програма, която ...

Още

Български ученици се наредиха в първите редици на тазгодишните призьори на “Интел International Science and Engineering Fair (ISEF). Това е най-голямото световно състезание за млади учени.
Четири пъти в залата в конгресния център в Питсбърг, САЩ, се чу името на ...

Още


Открий ни в: