Събития


17Фев2019

ПРИСЪСТВЕНО ОБУЧЕНИЕ по обучителна програма 49: Формиране на умения за успешно прилагане на учебната програма по компютърно моделиране в начален етап (ШУМЕН)

Начало: 10,00 ч.

Имаме удоволствието да Ви поканим на ПРИСЪСТВЕНО ОБУЧЕНИЕ в ШУМЕН на тема:

"Формиране на умения за успешно прилагане на учебната програма по компютърно моделиране в начален етап"


Обучението ще се състои на 17.02.2019 г. (неделя) в Компютърни кабинети на Профилирана езикова гимназия „Н. Й. Вапцаров” – Шумен  


Начален час на регистрацията: 09:00 ч.  

Начален час на обучението:      10:00 ч.

 

Обучители: Вера Георгиева, Антоанета Миланова, Величка Дафчева

 

Участието в присъствено обучение по тази програма е само след предварителна регистрация. С оглед адекватното техническо обезпечаване на обучението местата са ограничени. След тяхното изчерпване регистрацията ще бъде преустановявана.

Моля, потвърдете ПРЕДВАРИТЕЛНО своето присъствие на телефон 0884 110 406


Присъственото обучение е част от обучителна програма 49 на издателска група „Просвета“, която е одобрена от МОН и вписана в Информационния регистър на одобрените програми за повишаване на квалификацията на педагогическите специалисти. Успешното завършване на цялата програма води до получаване на 1 квалификационен кредит. Всичко за обучителните ни програми може да откриете на нашия сайт: http://www.prosveta.bg/obuchitelnite-programi-na-prosveta.

Уебинарът (онлайн семинар) към обучителна програма 49 се проведе на 15.11.2018 г. За график на всички повторения следете www.prosveta.bg/sabitia.

Скъпи приятели, заповядайте! Очакваме Ви на 17 февруари (неделя) в ШУМЕН.


Споделете с приятели

« ПредишноСледващо »

Открий ни в: