Новини


11Юни2019

Зарадвайте децата си с подарък от Алея на книгата в Пловдив

Всеки родител на малки ученици сигурно се пита: „Безгрижно или ползотворно да е лятото за моите деца?“. А защо не и двете? Прекрасен подарък за учениците от 1. до 4. клас може да намерите на щандовете на издателска група „Просвета“ на Алея на книгата в Пловдив тази седмица.

Това са ваканционните книжки от поредицата „Вълшебно лято“, които съчетават игрите и забавленията със знанията от учебните програми. Децата преговарят наученото от предходния клас и се подготвят за нови знания в следващия. Но не усещат, че го правят, защото всичко преминава в забавни игри и завладяващи приключения.

Тези и всички останали издания на „Просвета“ може да купите с 20% отстъпка от шатра № 4 на ул. „Райко Даскалов“ пред Халите в Пловдив от 11 до 16 юни.

За най-малките са подходящи изключително успешните познавателни книжки за детските градини от новата поредица „Чуден свят“, покриваща всички възрастови групи. Те са създадени от доказани специалисти по предучилищна педагогика от Факултета по науки за образованието и изкуствата към Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Илюстрирани са от талантливи млади художници. Книжките за III и IV възрастова група подготвят отлично децата за 1. клас.

Ще намерите и всички необходими учебници и учебни помагала.

В шатрата на „Просвета“ има прекрасни подаръци и за възрастни. Сред тях са наградените със „Златен лъв“ издания „Българският буквар. 200 години в първи клас“ и „1943. Антология за деца“. За всички, които работят активно с българския език, е „Български синонимен и антонимен речник с фразеологизми“. Ще откриете и двете най-нови заглавия „Културни сцени на политическото“ от проф. Ивайло Дичев и „Българската литература за деца – психоаналитични и психодраматични прочити“ на Росица Чернокожева.

Всички заглавия на „Просвета“ може да разгледате на www.prosveta.bg и www.e-uchebnik.bg

Споделете с приятели

« ПредишнаСледваща »

Открий ни в: