Новини


20Окт2021

Записахте ли Вашето дете в безплатно електронно училище?

Над 1200 паралелки у нас вече учат от вкъщи заради новата вълна на COVID-19. Но дистанционното обучение е ефективно само с добро образователно съдържание.

Електронната платформа е-просвета предлага именно това – видеоуроци с учител, дигитални учебници за всички възрасти – от детската градина до 12. клас, специални кратки електронни уроци, хиляди упражнения, тестове, видеофилми и анимации...

За ученици и родители достъпът до платформата е с абонамент – цените на всички абонаментни планове може да видите на www.e-prosveta.bg

Сега обаче и деца без абонамент могат да ползват е-просвета – при това безплатно в рамките на 30 дни.

Заради нестихващата пандемия от COVID-19 „Просвета“ и А1 стартират съвместната инициатива „Вземи и тествай безплатно“, която ще продължи до 18 ноември 2021 г.

Инициативата предоставя свободен достъп до цялата образователна платформа е-просвета за 30 дни от датата на активиране на един от следните абонаменти – месечен, едногодишен или двугодишен. Например, ако изберете един от тези абонаменти и го активирате на 1 ноември, ще може да го ползвате до 30 ноември.

В рамките на тези 30 дни всеки може да ползва платформата и да прецени дали да продължи услугата срещу заплащане, или да се откаже, като изрично заяви отказ от избрания абонамент по определения ред. 

УСЛОВИЯ ЗА КАМПАНИЯТА „ВЗЕМИ И ТЕСТВАЙ БЕЗПЛАТНО 30 ДНИ“ ВИЖ ТУК

ВАЖНО: Образователната платформа е-просвета е в краткия списък на номинираните за награда за 2021 г. на Франкфуртския панаир на книгата в престижния европейски конкурс BELMA (Best European Learning Materials Awards – Награди за най-добри образователни материали в Европа).

E-просвета е подходяща за всички ученици, независимо по кои учебници учат, защото съдържанието отговаря на програмите на МОН.

„Струва си всеки да се възползва от възможността да тества учебното съдържание, дори да не е в принудително дистанционно обучение, защото ще види големите предимства на обновената е-просвета, версия 2.0. Ще се убеди във възможностите, които му дават огромният набор електронни ресурси, лесната и интуитивна навигация, новите функционалности, като статистика за ученика, възможност за директно задаване на въпроси и разбира се, още повече видеоуроци, тестове за самопроверка, кратки е-уроци и интерактивни упражнения“ – разказва с ентусиазъм Владимир Кръстев, директор на „Просвета Либри“.

Кампанията „Вземи и тествай безплатно“ продължава до 18 ноември 2021 г.

Запишете Вашето дете в българското електронно училище и се уверете в предимствата на това училище за 30 дни. Ако решите да прекратите абонамента си по време на тестовия период, не дължите никакви неустойки.

Споделете с приятели

« ПредишнаСледваща »

Открий ни в: