Новини


19Ное2021

Втори шанс за безплатно електронно училище

Поради големия интерес към кампанията „Вземи и тествай безплатно”, даваме още една възможност на учениците да ползват е-просвета безвъзмездно.

Много от родителите вече познават предимствата на платформата и я избраха за своите деца. Tези, които се колебаят, сега могат да получат свободен достъп до е-просвета за период от 15 календарни дни и сами да преценят.

Това става много лесно. Трябва само да изберат един от вече познатите абонаменти: месечен, едногодишен или двугодишен.

След като тестват платформата, могат да решат дали искат да продължат да я ползват срещу заплащане, или да се откажат от услугата. Отказът следва да бъде направен в рамките на тестовия период, по определения за това ред, като по този начин не дължат никакви неустойки. Прочетете условията ТУК.

Съдържанието на е-просвета отговаря на програмите на Министерството на образованието и науката и е подходящо за всички ученици, независимо по кои учебници учат. В платформата ще намерите всичко необходимо както за присъствено, така и за дистанционно обучение: ↓↓

Предоставяме отлична възможност на родителите и учениците сами да се уверят в ползите и предимствата на е-просвета, която подобрява резултатите на учениците в училище!

 

Кампанията „Вземи и тествай безплатно 15 дни” е съвместна инициатива на „Просвета” и А1 и ще продължи до 18.12.2021 г.


Е-просвета спечели специална двойна награда в конкурса „Най-добър учебен материал в Европа” (BELMA) за 2021 г. Конкурсът се провежда ежегодно в рамките на Панаира на книгата във Франкфурт.


Споделете с приятели

« ПредишнаСледваща »

Открий ни в: