Новини


1Мар2018

Нечувано – първокласници чакат с нетърпение следващия урок по английски

Още не е изминала първата учебна година с учебниците по английски език за 1. и 2. клас HELLO! New edition, а преподаватели се хвалят, че учениците им напредват бързо и се забавляват, докато усвояват чуждия език.

          „Сюжетната линия с главни герои Mr. Rainbow и Miss Fairy е много увлекателна. Учениците ми с нетърпение очакват следващия урок и с огромно желание се включват в ролевите игри. За да направя драматизацията на диалозите по-истинска, изработих текстилна маска за Mr. Rainbow и купих магическа пръчка за Miss Fairy (на снимката). Интересът наистина е огромен“, разказа Росица Тенжова, преподавател по английски език в 40 СУ „Луи Пастьор“ в София.

          Системата HELLO! New Edition на издателска група „Просвета“ е създадена от българи за българи. Затова тя поставя ударение върху типичните трудности при усвояването на английския език от българските ученици. Това е голямото ѝ предимство пред всички чужди системи, ползвани у нас.

          „Включените езикови знания напълно съответстват на учебната програма за 1. и 2. клас. Поднесени са изключително занимателно. Особено полезни са обобщителните уроци, които липсват в повечето системи на другите издателства. Постигат се много добри резултати в устните дейности. А в тетрадката са осигурени достатъчно и разнообразни писмени упражнения за овладяване на азбуката и правописа“, добави г-жа Тенжова.

Комплектите включват учебник, учебна тетрадка, книга за учителя и аудиодискове със записи на всички упражнения, диалози и песни за слушане, чиито текстове са в учебника. Пакетът с флаш карти е изключително полезен за онагледяването на новите думи, особено в класните стаи, в които по една или друга причина не може да се използва електронният учебник.

Електронните учебници HELLO! и за двата класа са обогатени с разнообразни ресурси: видеоклипове, звукозаписи, анимирани задачи, галерии от снимки и др.

За повече информация и поръчки посетете www.e-uchebnik.bg.

Очаквайте скоро HELLO! New edition и за 3. клас!

 

Споделете с приятели

« ПредишнаСледваща »

Открий ни в: