Новини


3Юни2020

МОН одобри всички нови учебници за 11. клас, профилирана подготовка, на "Просвета"

Всички проекти за нови учебници за 11. клас, профилирана подготовка, на Издателска група „Просвета“ бяха одобрени от комисиите на МОН. С това приключи първият етап от оценяването на новите учебници, по които ще имате възможност да работите още от 15 септември.

Те са по български език и литература, математика, история и цивилизации, английски език, френски език, информационни технологии, география и икономика, физика и астрономия, химия и опазване на околната среда.

Подробни анотации за всеки разработен от нас модул, както и части от тях може да видите на следния линк:

УЧЕБНИЦИ ЗА 11. КЛАС, ПРОФИЛИРАНА ПОДГОТОВКА

  

ВАЖНО!

Всеки учител, избрал да работи с учебник на „Просвета“, ще получи учебника, неговия електронно четим вариант, както и книга за учителя с тематични разпределения.

ЩЕ МОЖЕ ДА ЗАКУПИТЕ ТЕЗИ УЧЕБНИЦИ ОТ ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА "ПРОСВЕТА" ВЪВ ВАШАТА ОБЛАСТ (КОНТАКТИ ТУК). ЗА ГРУПОВИ ЗАЯВКИ ЩЕ ИМА СПЕЦИАЛНИ ОТСТЪПКИ.

Предстои вторият етап от оценяването – за пригодност, който ще се проведе изцяло онлайн. Оценяването става през специално оторизирана от МОН платформа.

Достъпът на оценяващите учители по съответните предмети до платформата се предоставя от директорите на училищата.

Учебниците на „Просвета“ са написани на разбираем и увлекателен за учениците език, което гарантира лесно усвояване на специфичните нови знания и отлична подготовка за следващия, по-висок висок етап на образованието.

 

При възникнали въпроси не се колебайте да се свържете с нас на имейл: prosvetaoffice@prosveta.bg
 
Последвайте ни тук: //www.instagram.com/prosveta.bg/?hl=bg
и тук: https://www.facebook.com/PROSVETA.BG/


Споделете с приятели

« ПредишнаСледваща »

Открий ни в: