Новини


12Апр2023

МОН одобри новите учебници по КМИТ за 7. клас!

МОН официално одобри новите учебници по компютърно моделиране и информационни технологии за 7. клас на Издателска група „Просвета“.

След великденските празници нашите регионални представители ще доставят екземпляри от печатните ни учебници в училищата, за да дадат и учителите тяхната оценка за пригодност. Такъв е истинският начин да се запознаят и да изберат учебника, по който ще преподават през следващата 2023/2024 учебна година.

Водещи автори на колективите са съответно Николина Николова, Елиза Стефанова, Мирослава Николова, Диана Петрова, Олег Константинов, Светла Бойчева („Просвета – София“) и Ангел Ангелов, Даниела Дурева-Тупарова, Георги Тупаров, Катерина Марчева, Катя Стоянова, Маргарита Спирова („Просвета Плюс“).

 

ВИЖТЕ ПРЕДИМСТВАТА НА НОВИТЕ УЧЕБНИЦИ ТУК

 

ВАЖНО!

Заедно с учебниците ще доставим в училищата и специално разработените нови работни листове. Те са създадени съвместно от екипите на Николина Николова и на  Ангел Ангелов и се използват и към двата учебника, независимо по кой от тях ще се преподава. Освен учебниците и работните листове при избор преподавателите ще получат и новите книги за учителя, както и свободен достъп до образователната платформа е-просвета.

Електронните учебници ще улеснят изключително много работата на учителя – в тях те ще открият множество кратки уроци и разнообразни интерактивни упражнения, които да дават за изпълнение и проверка на знанията на учениците.

НОВО! За да бъдем максимално полезни, в е-просвета сме качили и подробни решения на задачите от разделите „Компютърно моделиране“ и „Работа по проект“. Те са недостъпни за учениците, но преподавателите ще ги открият в секцията „За учителя“ в образователната ни платформа.

За възникнали въпроси не се колебайте да ни пишете на prosvetaoffice@prosveta.bg

Споделете с приятели

« ПредишнаСледваща »

Открий ни в: