Новини


17Фев2015

Kои спечелиха конкурса „Имате домашно“

В обявения по случай 70-годишния юбилей на издателство „Просвета“ конкурс "Имате домашно" бяха определени победители в трите категории:

1-ва категория - Най-стар учебник

Галина Бобева, председател на Съюза на математиците в България, секция Русе. Тя изпрати на издателството корицата и титулната страница на „Алгебра за шести гимназиален клас“, която излиза от печат на 11 ноември 1945 г.

Лилия Томова - тя изпрати „Сметанка за четвърто отделение“, излязла от печат през февруари 1946 г. и „Геометрия за четвърто отделение“ от декември 1945 г. (поощрителна награда)

Мариана Ангелова, учител по френски и английски език, гр. Две могили, обл. Русе. Тя изпрати преработено издание на “Livre Français” за шести клас, който за пръв път излиза от печат през 1946 г. (поощрителна награда)

2-ра категория - Най-дълга практика с „Просвета“

Сена Димова - СОУ "Емилиян Станев", гр. Велико Търново. Преподава по „Просвета“ от 43 години.

Пламенка Петкова - старши учител по български език и литература, с. Караманово, общ. Ценово, обл. Русе. Преподава по „Просвета“ от 42 години. (поощрителна награда)

Иван Джаков - с. Барутин, общ. Доспат, обл. Смолян. Преподава по „Просвета“ от 39 години. (поощрителна награда)

3-та категория - Моята история с „Просвета“

Веска Вълканова - учител по български език и литература в СОУ „Св.св. Кирил и Методий“, гр. Белослав, обл. Варна, която написа историята „На моите ученици от „г“ клас“.

Албена Цветкова - учител по български език и литература в 66 СОУ „Ф. Станиславов“, гр. София (поощрителна награда)

Надя Стаменова-Флорова - начален учител в 41 ОУ "Св. Патриарх Евтимий", гр. София (поощрителна награда)

Честито на победителите!

Споделете с приятели

« ПредишнаСледваща »

Открий ни в: